vattenflaskormedtryck.se

Vattenflaskor passar alla!

Det finns verkligen ingen som inte behöver en vattenflaska! När det kommer till produkter med reklamtryck på så är det viktigt att fundera över vad människor faktiskt använder och behöver, och om man har tänkt nå ut till en bred publik med sin nya trycksak är det centralt att så många som möjligt finns i produktens potentiella målgrupp. Och ingen kan väl säga emot att alla faktiskt dricker vatten?

Oavsett om ditt företag sysslar med IT eller elektronik, om det är en restaurang eller reseförmedling så kan du vara säker på att alla dina anställda och alla dina kunder kommer ha ett behov av en vattenflaska någon gång i sin vardag. Det är en sådan där pryl som vi alla behöver, men som få av oss tänker på att faktiskt köpa. Och just därför är det en så oerhört lämplig give away, som mycket sällan gör någon besviken.

Men vattenflaskor passar inte in i vår stil och design, kanske du tänker nu. Ja, då har du helt enkelt inte letat tillräckligt noga, för det finns vattenflaskor i mängder av olika stilar och utföranden, som alla går att klä med just ditt företags logotyp eller reklambudskap. Faktum är att vattenflaskor kommer i flera olika typer av material och färger, så det är oftast väldigt enkelt ordnat att ta fram en flaska som passar just er grafiska profil och företagets stil. Är det ett företag som säljer exklusiva produkter kanske det kan vara läge att titta på en lite lyxigare flaska – kanske rentav en i aluminium?

Och om ni satsar på kvantitet är det förstås bättre att titta på en plastmodell till lägre pris, så att ni kan få så många vattenflaskor som möjligt att dela ut till era anställda och potentiella kunder. För att inte tala om era redan existerande kunder!