vattenflaskormedtryck.se

Kategorier
Vattenflaskor med tryck

Mängder av olika vattenflaskor!

När du funderar över vilken typ av give aways du ska köpa in till just ditt företag är det förstås en naturlig del av processen att fundera över saker som estetisk stil och prisklass.

Visst – det är ju ditt företag, och ingen kommer värna om ditt varumärke i lika stor utsträckning som du själv gör – givetvis ska du bry dig om vilken typ av produkter som passar er stil! Samtidigt har du förstås helt rätt i att fundera både en och två gånger över vilken prisklass produkterna får ha.

Det är ju du som ska betala för dem, och give aways är trots allt en investering som i slutänden måste generera intäkter tillbaka till företaget för att vara lönsamma, även om just varumärkesbyggande aktiviteter tar lång tid och är svåra att mäta vinsten av i kronor och ören.

Flaska som reklamprodukt?

 

När du funderar över just dessa tuffa frågor och vilka reklamprodukter som kan passa in i både din stil och prisklass – ta en närmare titt på vattenflaskor med tryck! Här finns en hel uppsjö av olika modeller, färger, utföranden och prisklasser. Det finns kort och gott så många variationer att du helt enkelt inte kan bli besviken. Kanske har ditt företag en eller flera speciella färger i sin grafiska profil?

Varför inte köpa in vattenflaskor som har just den eller de färgerna, och sedan trycka företagets logotyp på dem?

Driver du en mer exklusiv och lite lyxigare verksamhet och är orolig för att dina kunder kommer uppleva vattenflaskorna som billiga eller av dålig kvalitet ; varför inte köpa in lite dyrare och mer gedigna flaskor i rostfritt stål?

Möjligheterna är näst intill oändliga, och oavsett vad ditt företag har för grafisk profil eller riktar sig till för specifik målgrupp så kommer du alltid kunna hitta en modell av vattenflaska som passar just er!