vattenflaskormedtryck.se

Kategorier
Vattenflaskor med tryck

Vattenflaskor med tryck till ert företag!

Vattenflaskor med tryck och sportflaskor är ett måste för företag som tar sina anställdas hälsa på allvar och samtidigt vill profilera ert varumärke på ett snyggt sätt. Uppmuntra till ett bra intag av vätska på arbetsplatsen och se till att dem har snygg utrustning att använda vid träning på gym och ute i spåren!

Utgå från er grafiska profil när ni väljer vilken flaska och design ni ska ha och dela ut. Det finns ett stort urval av snygga flaskor att välja mellan så ta den som stämmer bäst överens med ert övriga profilmaterial, er hemsida och era sociala medier. Då håller hela ert företag en röd tråd genom allt ert PR material vilket uppfattas som snyggt och proffsigt av era kunder.

Ett av Skandinaviens största utbud av vattenflaskor med tryck finner ni på tsreklam.se. Där finns dussintals modeller med snygga sportflaskor som ni kan välja att få med er logo och ert budskap på. Införskaffa era nya snygga vattenflaskor med tryck redan idag!

Varför är vattenflaskor med tryck en sådan populär profilprodukt? Vi svenskar gillar vatten och har ett av världens renaste kranvatten. Detta vill vi naturligtvis ta tillvara på och då behöver vi vattenflaskor att fylla!

vattenflaskor med tryck och logo

Vissa är ok med att använda en gammal pet-flaska och fylla på, men vissa av oss vill gärna ha en snygg och praktisk vattenflaska att fylla på, så att man kan dricka med stil! Då passar det bra att som företagare ta tillvara på dessa personers välvilja och dela ut supersnygga vattenflaskor med ert logo tryck på.

Personerna får en uppskattad gåva som de använder flitigt medans ni sprider ert varumärke, på gymmet, på kontoret och alla andra platser som personen tar med vattenflaskan till!

Våra kroppar behöver vätska för att kunna fungera på ett bra sätt, men det är lätt hänt att man under arbetsdagen inte får i sig något som helst vatten. Stress och dålig tillgång till lättillgängligt vatten får folk att hoppa det och ta en kopp kaffe istället. Kaffe i all ära, men en kopp kaffe är inte den vätska man borde inta i majoritet!

Se till att er personal har en snygg vattenflaska med tryck tillgänglig som de kan fylla på och inta en lagom mängd vätska under sin arbetsdag. Välj en modell med snygg design och den blir inte en jobbig och fult inslag på arbetsplatsen utan en snygg inredningsdetalj!

Välj en flaska som passar in med ert varumärke och inredningsstilen ni vill hålla på kontoret, då blir den ett naturligt inslag hos era anställda och ni behöver inte oroa er för att hela kontoret ska vara nerskräpat med massa fula petflaskor eller nötta glas.

Passa samtidigt på att handla glas med tryck till era anställda så att de både har en snygg flaska att fylla på med ifrån men även ett glas att dricka från!