vattenflaskormedtryck.se

Plats för allt

Den som väljer att använda vattenflaskan som trycksak för att sprida information och kännedom om sitt företag eller varumärke kommer snart att inse att möjligheterna till vad som ska kommuniceras via flaskan är näst intill oändliga. En vattenflaska är stor och hela ytan kan användas som exponeringsyta för tryck. Det finns med andra ord nästan inga gränser för vilken information du kan välja att trycka på flaskan.

Kanske vill du förmedla någon konkret annonskampanj och dela ut flaskan i samband med ett event? Inga problem – du kan skriva saker som specifika priser och erbjudanden på flaskan, och till och med trycka bilder om du vill vara så pass detaljerad i din marknadsföring.

Vill du hålla det hela lite enklare, men samtidigt göra en flaska med så matnyttig och värdefull information som möjligt? Ja, då kanske det kan vara en idé att utöver företagets logotyp även trycka webbsideadress och telefonnummer på flaskan. Det absolut viktigaste är att du får ut precis det budskap du vill, och när det kommer till att bestämma vilket budskap som ska pryda en vattenflaska med tryck så är det din egen fantasi som sätter gränserna.

Har ditt företag flera olika butiker? Varför inte trycka upp hela gänget på en vattenflaska, komplett med respektive butiks adress och telefonnummer, kanske till och med information om öppettider? Allting handlar om att öka din försäljning och värdet i ditt varumärke, så det är du som måste avgöra vilken typ av information som dina kunder och medarbetare ska exponeras för genom att använda just den här vattenflaskan.

Det viktigaste att komma ihåg är att flaskan förmodligen kommer hänga med ett tag, så välj ett budskap som du är säker på kommer kännas aktuellt även om ett år. Det sista du vill är förstås att det ska finnas budskap som inte stämmer där ute!