vattenflaskormedtryck.se

Kategorier
Vattenflaskor med tryck

En produkt med högt exponeringsvärde

När man funderar över vilken typ av give away som kommer ge mest valuta för pengarna, så finns det några olika parametrar som är extra viktiga att betänka. För det första är det viktigt att tänka på vad folk faktiskt använder i sin vardag. Oavsett hur lyxig och snygg en produkt är så gör den ingen nytta om den inte kommer till användning. Det är den första viktiga saken att ta i beaktande; att välja en produkt som används till vardags, och som används mycket.

Nästa sak att fundera över är hållbarhet och livslängd. Hur länge kommer den här produkten att finnas med användaren innan den går sönder alternativt slarvas bort, och vad kostar den i relation till sin livslängd? För även den billigaste tänkbara produkten med reklamtryck blir ju dyr i längden om användaren inte bryr sig om den, och hela tiden slarvar bort den.

Om man funderar över dessa två kriterier bör det inte ta särskilt lång tid innan man kommer att tänka på vattenflaskan. En vattenflaska med reklamtryck ger fantastiskt fin exponering till användaren, och fungerar dessutom bra för att visa upp sitt budskap för användarens omedelbara omgivning. Dennes arbetskollegor, träningsvänner och familjemedlemmar kommer se budskapet minst lika ofta som användaren själv, och det är förstås en bonus som är oerhört värdefull.

Vattenflaskan kan dessutom ha en oerhört lång livslängd! De av oss som har varit ägare till en fin vattenflaska vet att man har med sig den nästan överallt, och framförallt att man är oerhört rädd om den. Den finns ofta med i väskan eller ryggsäcken, och eftersom man använder den så pass ofta är det inte särskilt vanligt att man tappar bort den. Väljer man dessutom en hållbar och gedigen modell finns det ingen anledning till att man kan behålla samma vattenflaska i många år!